REEDS 10 JAAR UW VERTROUWEN WAARD !

Hier een beetje uitleg over onze werking:
Al uw goederen toevertrouwd aan ons worden niet eindeloos doorgegeven of opgeslagen,om daarna als anoniem pakket te worden vervoerd. Iedere colli krijgt de nodige aandacht en de koerier weet wàt hij vervoert en voor wie.

Als u opteert voor onze Sprinter-service dan wordt de km-prijs berekend,de hele opdracht rond tot terug in onze thuisbasis.

Na uw oproep komt een koerier onmiddelijk naarU toe (binnen +/- 30min.of op een later door u bepaald tijdstip) en zal dan ook dadelijk vertrekken naar de bestemming die U hem meedeelt of, indien nodig, pas leveren op het tijdstip dat U wenst (bij verre, buitenlandse bestemmingen, gelieve vooraf te verwittigen indien mogelijk).

Onze koeriers zullen steeds opteren voor de snelste route. Let wel op dat dit niet altijd de korste route is !

Indien onze 24 Uren formule U aanspreekt, voor een bepaalde opdracht dan komen wij in de loop van de dag de goederen ophalen. U kan bellen , faxen of e-mail tot 07.00u. als de ophaling nog de zelfde dag moet gebeuren. Anders komen wij de dag daarop bij u langs. U kan natuurlijk altijd een pakket meegeven als wij bij u komen ophalen. Verwittig dus tijdig, dan kunnen we uw pakketten sneller behandelen.

Wil u dat uw klanten betalen aan ons bij levering? Geen probleem, wij ontvangen uw geld en bezorgen het u. Indien wij dagelijks bij u laden dan hebt u uw remboursbedragen steeds de volgende dag terug, wanneer wij bij u langskomen om te laden. Anders zeker binnen de week. Zowel cash als cheques worden rechtstreeks aan u doorgeven. Geen omwegen via banken en / of weken wachten op uw geld, dat is de kracht van onze remboursformule

Hebt U nog andere opdrachten die U hieruit niet kan afleiden? Contacteer ons !

disclaimer

nav dringend

Nieuws flash

Nieuwe richtlijnen in verband met bestellingen.

Lees meer ...

RMA zendingen

Lees meer ...

Ga naar boven